Servicii

Soluții integrate de proiectare și producție electronică

Dispunem de o gama largă de servicii EMS, de la design de produs și realizare prototip, pana la asamblare în tehnologie SMD și testare funcțională a modulelor electronice.

Cercetare - dezvoltare

De la concept la producție, oferim servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive. Acestea presupun formularea de specificații și cerințe de produs, proiectare și design de produs, realizare prototip, testarea randamentului și fiabilității și tranziția spre producție. Ne asigurăm de susținerea specificațiilor pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

Indiferent de destinația produsului, fie că vorbim de Proiectarea pentru Aprovizionare (DFP), de Proiectarea pentru Fabricație (DFM) sau de Proiectarea pentru Testare (DFT), susținem dezvoltarea unor produse de calitate superioară.

Producție electronică

Suntem un furnizor de servicii EMS complete, cu experiență îndelungată în România și Austria. Dispunem de linii de producție SMT de ultimă generație și venim în ajutorul dvs cu servicii de asamblare finală de produse electronice.

Capacitatea noastră de asamblare module electronice în România este asigurată de o echipă tânără și profesionistă de ingineri gata să ofere oricând suport tehnic atât pentru procesul de fabricație cât și pentru cel de testare.

Achiziții

Înțelegem cât de important este managementul furnizorilor pentru clienții noștri. De aceea am dezvoltat pe parcursul anilor numeroase colaborări și relații comerciale cu toți marii furnizori de componente electronice din Europa. Indiferent de cerințe: aprovizionare completă, parțială sau servicii de asamblare – cu pachete furnizate de client – departamentele noastre de aprovizionare din România și Austria oferă soluții eficiente.
Switch The Language

  Petrosani, Romania
  Head Office

  ADDRESS

  332005 Anghel Saligny No. 3
  Petrosani, Hunedoara County
  Romania

  PHONE

  +40 254 542 964
  +40 254 548 964