Managementul calității

EBS Electric Group

Calitatea este esențială

Calitatea este esențială pentru succesul nostru: este parte integrantă și se bazează pe toate procesele noastre. Ne gestionăm activitățile și resursele asociate ca o serie de procese planificate pentru a produce ansamblul potrivit, la momentul potrivit și cu pierderi minime.

Procesele noastre  sunt structurate într-un sistem documentat de management al calității, care îndeplinește cerințele  EN 9001: 2015. Echipa noastră de conducere asigură respectarea tuturor cerințelor statutare, de reglementare, legislative și contractuale – și oferim un mediu intern în care oamenii noștri sunt pe deplin implicați în realizarea obiectivelor noastre de calitate.

EBS Electric Group oferă întotdeauna inspecție optică automată (AOI) a tuturor loturilor de producție. Inspecția se efectuează standard la IPC-A-610 Clasa 2, iar Clasa 3 este disponibilă la cerere.

Orientarea către client

Succesul  nostru depindem de clienții noștri și ne angajăm să oferim un serviciu de calitate superioară. Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri.

Conduita

Echipa de management asigură respectarea tuturor cerințelor statutare, de reglementare, legislative și contractuale.Oferim un mediu intern în care oamenii noștri sunt pe deplin implicați în realizarea obiectivelor noastre de calitate.

Angajamentul echipei

Ne propunem să recrutăm și să păstrăm oameni foarte motivați și competenți. Performanța afacerii este comunicată în mod regulat intern prin intermediul notificărilor, buletinelor informative și întâlnirilor companiei. Oamenii sunt cea mai importantă resursă a noastră și încurajăm implicarea deplină pentru a-și dezvolta abilitățile pentru binele echipei și a lor ca individ.

Abordarea proceselor

Gestionăm activitățile și resursele  ca o serie de procese planificate pentru a produce ansamblul potrivit, la momentul potrivit și cu eficiență maximă. Procesele noastre  sunt structurate într-un sistem documentat de management al calității – denumit de noi a manual al calității  – care îndeplinește cerințele EN 9001: 2015. 

Îmbunătățirea continuă

Ne angajam în îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor pe care le oferim, conducând în același timp la eficacitatea sistemului nostru de gestionare a afacerilor. Stabilim obiective clare de calitate și ne monitorizam progresul spre obiectivele noastre. Utilizarea 8D pentru îmbunătățirea și acțiunile corective este standard.

Certificare ISO 9001-2015

ISO 9001: 2015 este un standard recunoscut la nivel global, care ajută companiile să dezvolte un sistem de management al calității (QMS). Sistemul sprijină companiile noastre să:

 • Respecte cerințele de calitate ale clienților.
 • Îmbunătățească procesele operaționale.
 • Reducă timpilor  de livrare.
 • Asigure producția de servicii și produse de calitate înaltă 

Declarația RoHS 3

Toate produsele furnizate de EBS Electric Group respectă restricțiile privind substanțele periculoase conform Directivei RoHS 3 nr. 863-2015

Această declarație certifică faptul că produsele EBS Electric Group  nu conțin, din cunoștințele sale, substanțe care depășesc valoarea maximă de concentrație, așa cum este subliniat în directiva RoHS 3 emisa de Uniunea Europeană

Responsabilitate:

Informațiile furnizate în acest document și declarate sunt corecte în conformitate cu cele mai bune cunoștințe, informații și convingeri ale EBS Electric Group  la data semnării sale.

Declarația REACH UE 1907/2006

Produsele (ansamblurile) EBS Electric Group  sunt clasificate ca articole care nu sunt destinate să elibereze substanțe în condiții normale sau previzibile de utilizare. Cu toate acestea, recunoaștem că regulamentul REACH ne cere să comunicăm cu lanțul nostru de aprovizionare pentru a ne asigura că produsele noastre sunt conforme.

Din câte știm, toate articolele furnizate de EBS Electric Group  sunt conforme cu REACH EU1907 / și nu conțin substanțe interzise de directivă.

Căutați un partener de încredere pentru dezvoltarea electronică?

Competență și calitate / Tehnologie și experiență / Prețuri și termene de livrare competitive

Switch The Language

  Petrosani, Romania
  Head Office

  ADDRESS

  332005 Anghel Saligny No. 3
  Petrosani, Hunedoara County
  Romania

  PHONE

  +40 254 542 964
  +40 254 548 964