Proiectare de produs

Electronic product development
Proiectare de produs

Proiectare pentru Aprovizionare (DFP)

O mare parte din succesul dezvoltării unui produs o reprezintă selectarea celor mai bune componente și materiale de pe piață.

Departamentul de achiziții lucrează în strânsă legătură cu cel de proiectare, iar prin managementul furnizorilor reușim să reducem timpul de producție, să includem produsele cât mai rapid pe piață, și să oferim o garanție eficientă și o durată de viață extinsă.

Proiectare de produs

Proiectare pentru Fabricație (DFM)

Proiectarea schemelor pentru module electronice și componente electronice destinate fabricării permite ca produsele să fie realizate în cel mai scurt timp, la cea mai înaltă calitate și la cele mai eficiente costuri.


Majoritatea costurilor pe care le implică produsul sunt legate de etapa de proiectare. Așadar, optimizarea costurilor este de maximă importanță. Experiența ne garantează că vă vom optimiza procesul de producție și că toți factorii vor fi luați în considerare. Acești factori sunt specificațiile componentelor, toleranțele dimensionale și procesele secundare.

Proiectare de produs

Proiectare pentru Testare (DFT)

Această etapă este de importanță critică, având în vedere că ansamblurile PCB au devenit tot mai complexe. DFT este așadar vitală în diagnosticul și soluționarea defectelor.

Oferim testare funcțională și servicii dezvoltare de soluții software pentru testare funcțională.

Căutați un partener de încredere pentru dezvoltarea electronică?

Competență și calitate / Tehnologie și experiență / Prețuri și termene de livrare competitive

Switch The Language

  Petrosani, Romania
  Head Office

  ADDRESS

  332005 Anghel Saligny No. 3
  Petrosani, Hunedoara County
  Romania

  PHONE

  +40 254 542 964
  +40 254 548 964