Servicii achiziții

Suntem un furnizor de servicii EMS complete, cu experiență îndelungată în România și Austria.

Înțelegem cât de important este managementul furnizorilor pentru clienții noștri. De aceea am dezvoltat pe parcursul anilor numeroase colaborări și relații comerciale cu toți marii furnizori de componente electronice din Europa. Indiferent de cerințe: aprovizionare completă, parțială sau servicii de asamblare – cu pachete furnizate de client – departamentele noastre de aprovizionare din România și Austria oferă soluții eficiente.

Scopul nostru este să dezvoltăm soluții durabile pe termen lung împreună cu furnizorii noștrii

Prin alinierea și integrarea proceselor noastre logistice de aprovizionare și a instrumentelor de colaborare, sporind în același timp valoarea clienților noștrii.

Echipa de achiziții asigură clienților noștrii:

Consultanță în aprovizionare

Dispunem de o echipă tânără de ingineri capabilă să ofere consultanță și suport tehnic pe parcursul procesului de achiziție.

Varietate în aprovizionare

Putem achiziționa componente active, pasive, electromecanice sau PCB-uri.

Costuri reduse de achiziție

Strânsele relații de colaborare cu partenerii noștri externi ne permit să livrăm servicii de producție electronică la cele mai înalte standarde, reușind să reducem prețurile la valori competitive.

Managementul componentelor obsolete

Pe piața semiconductorilor, an de an, o foarte mare parte din componente se încadrează în categoria obsolete. Împreună cu partenerii noștri cheie, vă putem oferi informații actualizate și detaliate despre aceste componente. De asemenea, vă putem planifica tranziția spre schimburi și putem identifica furnizori de încredere.

Managementul stocurilor în exces

Gestiunea și valorificarea stocurilor în exces este foarte importantă când vine vorba de managementul furnizorilor. De aceea, colaborăm constant cu parteneri care ne ajută să gestionăm stocul excedentar de componente electronice. Pentru detalii privind inventarul nostru, vă rugăm să ne contactați.

Switch The Language

  Petrosani, Romania
  Head Office

  ADDRESS

  332005 Anghel Saligny No. 3
  Petrosani, Hunedoara County
  Romania

  PHONE

  +40 254 542 964
  +40 254 548 964