EBS Electric Group

EBS Electric Group

EBS este unul dintre furnizorii de servicii de fabricație electronică din România , care reunește experiența cumulată a Electro Promex și BKD Electronic. Producem, asamblăm și testăm componente și echipamente electronice industriale și casnice de peste 27 de ani.

Cu o înțelegere largă a clienților și o concentrare clară pe piață, colaborăm cu companii de vârf care oferă soluții de ultimă generație. 

Electro Promex invest

COMPEŢENTE:

 • Managementul financiar al grupului EBS
 • Managementul achizițiilor de materii prime și materiale
 • Proiectare Tehnologică și de produs
 • Execuţie cabluri şi cablaje electrice pentru automatizări industriale
 • Managementul vânzărilor și al serviciilor către clienții grupului

BKD Electronic

COMPETENŢE:

 • Asamblare SMD
 • Asamblare THT
 • Testare funcţională
 • Lăcuire selectivă 
 • Asamblare finală de produs

De ce EBS

AVEȚI NEVOIE DE UN PARTENER PENTRU FABRICAȚIE ELECTRONICĂ PE CARE SA PUTEȚI CONTA

La EBS, ne-am construit compania pe promisiunea de a fi cel mai bun și mai de încredere partener,  care prin experiența acumulată menținem trendul ascendent în piață, oferind calitate, trasabilitate, inovare și respect clientiilor nostri. De aceea, aducem valorile noastre  în fiecare relație cu clienții, ne angajăm să lucrăm cu cea mai înaltă responsabilitate si la standarde actuale. Apreciem relațiile puternice cu clienții, munca în echipă și comunicarea deschisă. 

Strategia

EBS asigura succesul durabil al clienților sai în domeniile energiei, automatizării industriale, transportului, automatizării clădirilor și senzorilor.

Fiind unul dintre furnizorii importanți de servicii de producție electronică (EMS) din România, contribuim prin competentele noastre la creșterea sustenabilă a clienților noștrii astfel încât să-și optimizeze lanțurile valorice, să-și îmbunătățească competitivitatea prin creșterea productivității și a fiabilității produselor, precum și prin scăderea timpului de producție și a costului total pe unitatea de produs. EBS oferă servicii EMS end-to-end, de la inginerie, producție la scară largă și servicii post-vânzare până la aprovizionare și gestionarea lanțului de aprovizionare. Oferta noastră include prototipare rapidă, introducere de produse noi (NPI), servicii de reducere a costurilor, dezvoltare de sisteme de testare, asamblare placă cu circuite imprimate (PCB), asamblare în carcase, precum și reparații și întreținere.

Switch The Language

  Petrosani, Romania
  Head Office

  ADDRESS

  332005 Anghel Saligny No. 3
  Petrosani, Hunedoara County
  Romania

  PHONE

  +40 254 542 964
  +40 254 548 964