2021 TRECUT- 2022 PERSPECTIVA

2021 TRECUT- 2022 PERSPECTIVA

Anul 2021 a fost un an provocator care ne-a afectat pe noi toți, evidențiind vulnerabilitatea companiilor și a noastră individual în fata pandemiei de Covid-19. Întreruperile lanțului de aprovizionare, penuria de materiale și schimbarea dinamicii resursei umane, au fost provocări care ne-au determinat să găsim soluții automate și autonome care sa sprijine producția. Cu toate acestea, în timpul acestei pandemii, industria electronica a cunoscut creșteri importante determinate de schimbările în comportamentul uman care lucrează predominant de acasă, utilizând din ce în ce mai mult dispozitive electronice pentru confortul lor personal.

În zona noastră de servicii de tip EMS, am reușit ca la sfârșitul anului 2021 să mărim capacitatea noastră de producție, prin achiziția un echipament pentru lipirea selectivă a componentelor THT. Noul echipament performant asigură o creștere importantă a calității producției și implicit creșterea satisfacției clienților noștri.

Sunt optimist cu privire la viitorul producției și a necesarului de module electronice chiar dacă în acest moment este o penurie de componente și materiale necesare procesului de fabricație. Cred în soluțiile inovatoare ale echipei pe care o conduc și sunt convins că vom aplica cele mai bune practici pentru a produce la calitatea și în termenele stabilite de clienții noștri.

Sper ca 2022 ne va permite să continuăm să creștem nivelul producției și calității produselor noastre, să ne mișcăm cu un grad mai mare de libertate și să ne putem întâlni față în față cu clienții noștri, să facem parteneriate mai puternice necesare pentru a ne dezvolta împreună.

Switch The Language

  Petrosani, Romania
  Head Office

  ADDRESS

  332005 Anghel Saligny No. 3
  Petrosani, Hunedoara County
  Romania

  PHONE

  +40 254 542 964
  +40 254 548 964